MERSİN / TOROSLAR - Hasan Akel Anadolu Lisesi

Kıymetli velilerimiz;

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 2.dönem veli toplantımızı Toroslar İlçe milli eğitim müdürümüz sayın Oğuzhan Tülücü ve şube müdürlerimizin de katılımı ile bu cumartesi 20.04.2024 saat 10.00 da gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Birlikte gençlerimizin geleceğini planlamada ve onlar için en iyi yol haritasını oluşturmada katkı sunmanizi ve birlikte daha güçlü bağlarla daha emin adımlarla yol almayı umudediyoruz. Toplantıya katılımınız bunun için önemli olup sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.  Müjde DOLAT -Okul Müdürü.

Mrt

''Okulumda Sağlıklı Besleniyorum'' projesi kapsamında okul kantinimizde Pazartesi günleri çorba Çarşamba günleri ise meyve satışları başlamıştır.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ŞUBAT AYI SORUMLULUK SINAVI

Ara

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Ortak Sınavlar Konu Soru Dağılım Tabloları için aşağıdaki linki tıklayınız.

Ara

2023-2024 1. dönem 2. ortak yazılı sınav tarihleri için aşağıdaki linki tıklayınız.

Ara

Sorumluluk sınavı takvimi ve öğrenci listesi aşağıdadır.

Sorumluluk sınavı takvimi ve öğrenci listesi aşağıdadır.