MERSİN / TOROSLAR - Hasan Akel Anadolu Lisesi

Müjde DOLAT - Müdür

Müjde DOLAT 1982´ de Eskişehir´ in Odunpazarı ilçesinde doğdu. İlk ve orta eğitimini Odunpazan ilçesinde, lise eğitimini ise Tepebaşı ilçesi Güzel Sanatlar Lisesinde tamamlayan Müjde Dolat 2000 yılında girdiği Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitim Fakültesini 2004 yılında bitirdi. 2006 ile 2008 yılları arasında Eskişehir Özel Çağfen ilköğretim Okulunda müzik öğretmeni olarak görev yaptı ve 2009 yılında Van ili Caldiran ilçesi Yukarıgülderen köy okuluna müzik öğretmeni olarak atandı. Sırasıyla Diyarbakır ve Tarsus´tan sonra su an Mersin merkez Toroslar ilçesinde okul müdürü olarak görevine deva etmektedir. Aynı zamanda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor alanında yüksek lisans yapmaktadır.

Müjde Dolat ‘ın basta eğitim olmak üzere toplumsal konular ve pek çok içeriğe sahip sir, mars, beste ve öykü çalışmaları vardır. Proje ortağı olarak pek çok Avrupa ülkesinin katıldığı Zorbalık Fani Dostluk Baki ve Green World Green Future adh eTwinning projeleri ulusal ve Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Birçok hizmet içi eğitim çalışmalara katilmiş, takdir, teşekkür, basan belgeleri almıştır.