MERSİN / TOROSLAR - Hasan Akel Anadolu Lisesi

Mrt

Tüm dünyaya meydan okuyarak kazanılan, destansı zaferlerimizden biri olan Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve gözünü kırpmadan bu vatan için canını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Mrt

4 mart Obezite Günü ile ilgili okulumuzda ogrencilerimize rehber ögretmenlerimiz tarafindan bilgilendirme semineri yapildi. Sonrasinda Beden Egitimi ögretmenlerimiz ogrencilerimize hareketliligin obeziteki uzerindeki etkisini anlatarak fiziksel aktiviteler yaptirdi.

Ara

Okulumuzda ilk yardım ve farkındlık semineri düzenlenerek öğrencilerin bilinçlenmesi ve farkındalık kazanması sağlanmıştır.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Oğuzhan TÜLÜCÜ okulumuzu ziyaret etti.

Kas

10 Kasım, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurladığımız gün. Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin lideri, çağdaş Türkiye'nin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz. Cumhuriyetimizin ışığında yürüdüğümüz bu yolda, onun ilkelerine olan bağlılığımızı bir kez daha yineliyoruz.

Kas

Okulumuzda il geneli eş zamanlı deprem tatbikatı gerçekleştirilildi.

Kas

Yeni okul müdürümüz Müjde DOLAT 02.11.2023 tarihinde görevine başlamıştır.

Hasan Akel Anadolu Lisesi ailesi olarak sayın müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz.

Kas

Cumhuriyetin 100. Yıl coşkusu!!

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını coşku ve gurur içinde kutladık ! Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet, köklü bir mirası ve büyük bir başarı hikayesini temsil ediyor. Bu emanete sahip çıkan genclerin coşkusu icimizi sardı.

Yaşasın TÜRKİYE

Yaşasın CUMHURİYET

CUMHURIYET'IN 100. YILINDA 100 GENÇ ILE BIRLIKTE ANITKABIR ZIYARETi

Ekm

Hasan Akel Anadolu Lisesi olarak Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi nde bulunan Ahmet Yeşil Sanat galerisinde Arnica Artland 2. Sanat Çalıştayı Sergisini ziyaret ettik. Öğrencilerimiz biirbirinden önemli 51 sanatçının hem resim hem de heykel eserlerinin bulunduğu sergiyi, galeri görevlisi ile birlikte gezerek, estetik bir deneyim yaşama fırsatını elde etmiş oldular.

Ekm

13 Ekim 2023 tarihinde okulumuzda Okul Aile Birliği toplantısı yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz Afet Hazırlık Kulübü tarafından Deprem ve Yangın Tatbikatı başarılı bir şekilde uygulandı. Tatbikatta sınıflarda deprem anında hayat kurtaran “Çök, Kapan, Tutun” yöntemi uygulanırken sonrasında okul dışında bulunan deprem toplanma alanında düzenli olarak toplanma çalışması gerçekleştirildi.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Bayramımız kutlu olsun!

27 Mart Dünya Tiyatro Günü İlçe Programı Hasan Akel Anadolu Lisesinde Yapıldı